Farewell Miss Putri Khasyah!


Timelapse Video

Assalamualaikum
.
Drawing potrait saya buat khas buat Miss Putri Khasy’ah Bt Khalid sempena farewell dia di KRU Academy.  Lepasni bidang kerja beliau dah lain (Tiada berkaitan seni dah). So nak la jugak jadi first and last yang bagi beliau potrait ni hehe!. Dapat lengkapkan kenangan di KRU Academy pun cukup bagus 😊. Best tentang Miss Putri ni, sebab mudah nak rapat dan kenal memandangkan baya dia pun lebih kurangkan. Okay thats all. Thanks for reading this post dude!
//OPEN FOR COMISSION 
Any enquiries: 📱 +60196541070 
📩mohdaminaizuddin@gmail.com


Last Moment at KRU Academy
Actually this was our first and last picture at academy xD



No comments:

Post a Comment

Pages